400+ positieve reviews

Bike & Bite Fiets Food Tour in Rotterdam

Boek nu
Op de fiets Rotterdam verkennen

Lekker Bikken en Biken!

Ontdek Rotterdam op een unieke manier met onze Bike & Bite fietstour! Samen met een enthousiaste gids fiets je langs zowel bekende als verborgen hotspots van de stad. Onderweg prikkelen we je smaakpapillen met heerlijke lokale en internationale hapjes. Tijdens onze food tour in Rotterdam maak je verschillende stops en proef je de lekkerste lekkernijen en drankjes. Ben jij klaar voor een avontuur op twee wielen vol culinaire verrassingen? Fiets dan met ons mee en beleef Rotterdam op een smakelijke en spannende manier!

Wat krijg je:

  • 6 hapjes, vergelijkbaar met een flinke lunch
  • twee drankjes naar keuze
  • een zorgvuldig uitgestippelde route
  • een professionele en enthousiaste gids
  • een comfortabele fiets met 3 versnellingen en handremmen
  • een flesje water
  • indien nodig een poncho
  • speciale groepsprijzen

Proef en ontdek Rotterdam op 2 wielen

Met de Bike & Bite tour maken we geen standaard rondje langs de bezienswaardigheden. Tijdens deze fietstocht door Rotterdam stoppen we meerdere keren voor bijzondere hapjes. Het is echt een culinaire en culturele ontdekkingstocht door de stad. We laten je niet alleen de stad zien, maar ook proeven en beleven. Bovendien is fietsen dé manier om in korte tijd veel van de stad te zien en te beleven. Dus spring samen met ons op de fiets en laat je verrassen door Rotterdam!

Zin om Rotterdam te verkennen? Al meer dan +400 reviews

Dit ga je allemaal proeven...

Wat we allemaal gaan proeven? Dat houden we nog lekker geheim! Maar het is zeker divers en kenmerkend voor Rotterdam. Wat we al wel kunnen verklappen is dat je smaakpapillen worden verwend met lokale lekkernijen en verfrissende drankjes. En na alle avonturen sluiten we af met een gezellige borrel op een geweldige plek aan het water. De kers op de taart van jouw fietsavontuur door Rotterdam!

Tim Gids Food Tour

Local expert "Tim" aan het woord

Het is die energie en creatieve vibe die deze stad voor mij zo onweerstaanbaar maken. Van de bruisende havens tot de intieme straatjes vol street art en gezellige bruine kroegen met karakter. Rotterdam is dynamisch en divers, altijd in beweging en vol verrassingen. Ik neem jullie graag mee naar mijn favoriete plekjes!

Praktische informatie

Wat heb je nodig:
Geschikte kleding en gezonde trek!

Hoe lang duurt het?
Ongeveer 4 uur

Hoe laat vertrekken we?
Om 12.30 uur

Waar verzamelen we?
Achter de fietswinkel Centrum Bikes, in een zijstraat van de Witte de Withstraat. Je kunt ons herkennen aan de Bike & Bite banner!

Wat kost het?
85,- per persoon

Onze fietstours gaan door als we een minimum van 4 boekingen hebben. Indien dit aantal niet gehaald is, zullen we uiterlijk 2 dagen van tevoren contact met je opnemen.

Boek nu Op de pedalen door de Maasstad

Heb je nog een vraag over onze fietstour?

Wil je meer informatie over de tour voordat je boekt? Neem dan contact op met Paul via (+31) 6 174 794 20 of Laura via (+31) 6 414 738 18. Je kunt ons ook mailen op info@bikeandbite.nl.

“”
Book Now